ACTUALITAT

Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la realitat virtual

Un equip del Servei de Pediatria dels hospitals de Xàtiva i Ontinyent i de varios centres de salut del departament han presentat els resultats d'un assaig clínic que permet reduïr el dolor durant la venopunció en pacients pediàtrics.

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ha entrat en servei el nou parking de l'Hospital Lluís Alcanyís. Compta amb 177 noves places d'aparcament que es sumen a les més de 800 que ha hi havia. A més a més, la Generalitat Valenciana ha posat en servei fins a 8 noves línies de bus interurbà totes ellas amb exida i/o final a l'Hospital Lluís Alcanyís. Ací pots trobar tota la info que et pot ser d'utilitat per tal de fer més còmoda l'accesibilitat al centre hospitalari.

ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

Per tal de cuidar la teua salud i la dels qui t'envolten, et recomanem la vacunació de reforç contra la COVID19 i també contra la grip. Entra i demana cita al teu centre més proper per a protegir-te. Per tu, per tots..Vacuna't ja!

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

Com cada any el Nadal arriba també als nostres centres de salut y hospitals. Una certa activitat nadalenca ha decorat també els nostres espais així com l'activitat de la nostra aula de la Unitat Pedagògica Hospitalària. Tot com a mostra d'una sanitat més humana i aprop de les persones i acompanyants que estos dies hauran d'utilitzar els nostres serveis. Bon Nada.

Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat.

El nostre Departament és pioner en accions contra el canvi climàtic des de la sanitat pública. Hem abordat molts projectes però l'últim és el lideratge d'un programa pilot per ajudar a 11 hospitals valencians al càlcul de la seua petjada de carboni, perquè el coneixement és el primer pas per començar els canvis cap a una sanitat més sostenible.