Publicador de continguts

Consells de salut davant la calor

16/07/2024 - Consells de salut davant la calor

Exposar-se a les altes temperatures ambientals pot tindre efectes sobre la salut. No dubtes a consultar esta secció i els seus enllaços per a obtindre consells de salut per a evitar o mitigar que les altes temperatures causen mal sobre la teua salut i la dels teus.

Dia Mundial contra el Melanoma

23/05/2024 - Dia Mundial contra el Melanoma

 


 

El 23 de maig se celebra el Dia Mundial contra el Melanoma, amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar a la població sobre esta mena de càncer de pell, així com divulgar la importància del diagnòstic precoç d'esta malaltia.

El melanoma representa el 4% dels tumors malignes de la pell, incrementant la seua incidència a nivell mundial en els últims 25 anys. 

 


 

JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

19/02/2024 - JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

El comité de bioètica del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una Jornada per a tractar sobre l'atenció sociosanitària a la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal d'esta jornada és divulgar entre professionals com és l'atenció sociosanitària actualment en el nostre territori, i debatre sobre els seus aspectes ètics i legals així com l'abordatge per a professionals de les distintes problemàtiques o casuística que es presenten en la prestació d'estos servicis.

 

Encara que la jornada ha sigut dirigida a professionals d'este àmbit tant d'Hospitals, Centres d'atenció primària i treballadors socials d'entitats locals, també s'ha invitat a participar a associacions de malalts, col·lectius i entitats afins a les cures sociosanitàries així com a la ciutadania en general que tinga desig de conéixer més sobre esta atenció que presten actualment els servicis públics socials i sanitaris del nostre entorn.

 

L'acte tindrà lloc durant el matí de dijous que ve 29 de febrer en el Gran Teatre de Xàtiva. A la seua obertura està prevista l'assistència de l'Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà com a representant de l'entitat local col·laboradora en esta organització. També estarà present el Gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent Juan Manuel Campos i el president del comité de bioètica departamental i cap de la Unida d'hospitalització domiciliària Manuel Hernández qui també tancarà la jornada amb un resum de les intervencions després del torn de participació dels assistents.

 

La inscripció és gratuïta i per a aquells professionals que ho sol·liciten es facilitarà una certificació d'assistència.

 

Jornada de portes obertes MIR EIR PIR 2024

07/02/2024 - Jornada de portes obertes MIR EIR PIR 2024

Dilluns que ve 11 de març a les 9.30 hores tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes MIR-EIR-PIR 2024. Com cada any el nostre departament rep a tots aquells MIR, EIR o PIR que es troben ara en fase d'elecció de la seua centre en el que cursaran la seua residència. Este acte pretén mostrar els potencials formatius dels nostres diferents servicis i unitats així com donar a conéixer els nostres professionals i els centres docents en atenció primària.

Més *info en els nostres canals *info i en :

https://xativaontinyent.san.gva.es/documents/d/xativaontinyent/pre-video-jornadamir2024

Certificado de Calidad