Publicador de continguts

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

02/05/2023

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

  • Coincidint amb el dia mundial de l'Asma, el Servei de Pneumologia de l'Hospital Lluís Alcanyís està celebrant hui una activitat per a informar sobre esta malaltia i conscienciar pacients i acompanyants sobre un ús responsable amb el medi ambient dels tractaments amb inhaladors.
  •  Així s'ha instal·lat un estand en el qual metges residents de medicina de família i comunitària, i especialistes de pneumologia i al·lergologia oferixen informació sobre esta patologia així com d'un correcte ús dels diversos tipus d'inhaladors que s'utilitzen en el tractament d'aquesta afecció.

La activitat també busca trobar possibles casos de asma en pacients que ho desconeixen o que poden tenir potencial per a tenir alguna malaltia relacionada amb el asma a qui sel's ofereix realitzar-se una espirometria de diagnóstic.
 
També participa en esta activitat la Unitat d'Innovació i Investigació que oferix informació sobre l'estudi que està realitzant entre facultatius per a conscienciar sobre l'elecció d'inhaladors per a tractament d'esta malaltia que siguen més respectuosos amb el medi ambient atés que l'ús cada vegada més estés d'estos tractaments, repercutixen sobre l'empremta de CO2 generant una destable emissió de GEI. Durant esta activitat també es facilita informació als pacients de com s'han de rebutjar estos inhaladors després de la seua vida útil.
 
La campanya que també s'està realitzant hui en altres hospitals valencians se centra en tres punts: "no normalitzes els teus símptomes i acudix al teu metge, establix objectius i seguix les pautes indicades" i recorda que "el canvi climàtic i la contaminació poden afectar la teua salut respiratòria" conscienciant pacients i acompanyants sobre com col·laborar contra aquests efectes nocius per la salut.

Compartir

Galeria d'imatges

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma