ACTUALITAT

 

ET RECOMANEM LA VACUNACIÓ CONTRA LA GRIP I LA COVID10

Accedeix a tota la info de com fer-ho de forma fàcil

 

Volem recordar-te la importància que té cuideu de la teua salut i la dels qui t'envolten. Per això en aquests dies, et recomanem que et vacunes contra la grip i la dosi de record contra la COVID19. Tenir una població protegida contribueix a millorar la qualitat assistèncial del nostre sistema sanitari però a més, evita que aquestes infeccions puguen posar-te en risc o ocasionar-te un problema greu de salut.

A partir d'aquesta setmana si tens entre 60 i 64 anys rebràs un SMS en el teu telèfon mòbil per a facilitar-te directament UNA CITA amb dia i hora per a acudir al teu centre de salut a vacunar-te.

Si tens entre 18 i 59 anys, rebràs un SMS per a recomanar-te que et vacunis i sol·licitis cita en el teu centre de salut de proximitat bé personalment, per telèfon, a través de la web o de l'APP + Salut. (pots accedir a totes les plataformes fent clic)

 

PER TELÈFON

 

A través DE LA WEB

 

APP +Salut : descarrega't l'aplicació

 

MAPA DE CENTRES DE SALUT Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

 

 

=====================================================CASTELLANO===

 

TE RECOMENDAMOS LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIPE Y LA COVID 19

Accede a toda la info de cómo hacerlo de forma fácil.

 

 

Queremos recordarte la importancia que tiene cuidad de tu salud y la de quienes te rodean. Por ello en estos días, te recomendamos que te vacunes contra la gripe y la dosis de recuerdo contra la COVID19. Tener una población protegida contribuye a mejorar la calidad asistencial de nuestro sistema sanitario pero además, evita que estas infecciones puedan ponerte en riesgo u ocasionarte un problema grave de salud.

A partir de esta semana si tienes entre 60 y 64 años recibirás un SMS en tu teléfono móvil para facilitarte directamente UNA CITA con día y hora para acudir a tu centro de salud a vacunarte.

Si tienes entre 18 y 59 años, recibirás un SMS para recomendarte que te vacunes y solicites cita en tu centro de salud de proximidad bien personalmente, por teléfono, a través de la web o de la APP + Salut. (puedes acceder a todas las plataformas haciendo click)

 

POR TELÉFONO

 

A TRAVÉS DE LA WEB

 

APP +Salut : descárgate la aplicación

 

MAPA DE CENTROS DE SALUD Departamento de Salud Xàtiva-Ontinyent