Publicador de continguts

EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

03/04/2023 - EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

El nou centre disposarà de més llits, quiròfans i consultes externes i incorporarà nous serveis assistencials amb una inversió total de 43 milions d'euros

 

Miguel Mínguez: "Està previst que durant aquest mateix any, de manera gradual, estiguen operatius tots els serveis

Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la

17/03/2023 - Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la realitat virtual

El Servei de Pediatria del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha donat a conèixer els resultats d'un assaig clínic per a mitigar el dolor en pacients pediàtrics durant els procediments amb venopunción utilitzant la realitat virtual com a mètode de *sedoanalgesia.

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

27/01/2023 - Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ja s'ha posat en servico el nou aparcament de vehicles de l'Hospital Lluís Alcanyís. Té una capacitat per a 177 places incloent 6 per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes s'uneixen a les més de 800 places existents en el recinte hospitalari.

ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

10/01/2023 - ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

Accedeix a tota la info de com fer-ho de forma fàcil

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

23/12/2022 - Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

Els hospitals, centres d'especialitats, centres de salut i consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent han organitzat ja diverses activitats per a celebrar el Nadal.

Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat

24/10/2022 - Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat

En colaboración con el Departament de Salut Xàtiva Ontiynent (España), HCWH Europe ha establecido un programa piloto de tutoría para ayudar a los hospitales de la región de Valencia (España) a integrar la acción climática en su planificación sanitaria y desarrollar su experiencia en gestión del carbono. 

Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques

03/10/2022 - Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques formatives

Els hospitals de Lluís Alcanyís de Xàtiva i el General d'Ontinyent han incorporat 22 i 8 estudiants d'infermeria per a la realització del seu practicum 3 i 4.

El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

14/09/2022 - El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

El Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez es va reunir ahir amb els equips directius dels centres d'atenció primària del departament de salut Xàtiva-Ontinyent. El seu objectiu és explicar el pla d'acció d'Atenció Primària, amb especial atenció a la situació actual en atenció primària i l'atenció a la ciutadania. En esta visita de caràcter tècnic, el conseller ha manifestat també voler obtindre noves idees i propostes per a la millora de l'atenció primària directament dels qui treballen en estos centres pel que s'ha establit un espai per a les propostes de millora i suggeriments.