Publicador de continguts

El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

14/09/2022

El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

El Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez es va reunir ahir amb els equips directius dels centres d'atenció primària del departament de salut Xàtiva-Ontinyent. El seu objectiu és explicar el pla d'acció d'Atenció Primària, amb especial atenció a la situació actual en atenció primària i l'atenció a la ciutadania. En esta visita de caràcter tècnic, el conseller ha manifestat també voler obtindre noves idees i propostes per a la millora de l'atenció primària directament dels qui treballen en estos centres pel que s'ha establit un espai per a les propostes de millora i suggeriments.


 

 

Han acompanyat el conseller la Comissionada d'Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut María José Llória i el subdirector general d'activitat assistencial integrada Enrique Soler que han explicat als professionals els detalls del nou pla d'acció i les novetats que es van a incorporar en els pròxims mesos.

 

 

 


 


 

 

Foto: (d'esquerra a dreta) Enrique Soler, subdirector general d'activitat assistencial integrada, Margarita Llaudes Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Miguel Mínguez conseller de sanitat, Ricardo García director metge d'atenció primària del departament de Salut Xàtiva Ontinyent, Juani Ratlla directora d'infermeria del departament de salut i María José Llória Comissionada per a l'Atenció Primària i comunitària del sistema valencià de salut.

 

Compartir

Galeria d'imatges

El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària