Publicador de continguts

Dia Mundial contra el Melanoma

23/05/2024 - Dia Mundial contra el Melanoma

 


 

El 23 de maig se celebra el Dia Mundial contra el Melanoma, amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar a la població sobre esta mena de càncer de pell, així com divulgar la importància del diagnòstic precoç d'esta malaltia.

El melanoma representa el 4% dels tumors malignes de la pell, incrementant la seua incidència a nivell mundial en els últims 25 anys. 

 


 

JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

19/02/2024 - JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

El comité de bioètica del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una Jornada per a tractar sobre l'atenció sociosanitària a la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal d'esta jornada és divulgar entre professionals com és l'atenció sociosanitària actualment en el nostre territori, i debatre sobre els seus aspectes ètics i legals així com l'abordatge per a professionals de les distintes problemàtiques o casuística que es presenten en la prestació d'estos servicis.

 

Encara que la jornada ha sigut dirigida a professionals d'este àmbit tant d'Hospitals, Centres d'atenció primària i treballadors socials d'entitats locals, també s'ha invitat a participar a associacions de malalts, col·lectius i entitats afins a les cures sociosanitàries així com a la ciutadania en general que tinga desig de conéixer més sobre esta atenció que presten actualment els servicis públics socials i sanitaris del nostre entorn.

 

L'acte tindrà lloc durant el matí de dijous que ve 29 de febrer en el Gran Teatre de Xàtiva. A la seua obertura està prevista l'assistència de l'Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà com a representant de l'entitat local col·laboradora en esta organització. També estarà present el Gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent Juan Manuel Campos i el president del comité de bioètica departamental i cap de la Unida d'hospitalització domiciliària Manuel Hernández qui també tancarà la jornada amb un resum de les intervencions després del torn de participació dels assistents.

 

La inscripció és gratuïta i per a aquells professionals que ho sol·liciten es facilitarà una certificació d'assistència.

 

Jornada de portes obertes MIR EIR PIR 2024

07/02/2024 - Jornada de portes obertes MIR EIR PIR 2024

Dilluns que ve 11 de març a les 9.30 hores tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes MIR-EIR-PIR 2024. Com cada any el nostre departament rep a tots aquells MIR, EIR o PIR que es troben ara en fase d'elecció de la seua centre en el que cursaran la seua residència. Este acte pretén mostrar els potencials formatius dels nostres diferents servicis i unitats així com donar a conéixer els nostres professionals i els centres docents en atenció primària.

Més *info en els nostres canals *info i en :

https://xativaontinyent.san.gva.es/documents/d/xativaontinyent/pre-video-jornadamir2024

L’Hospital Lluís Alcanyís acull més de 80 especialistes en neurofisiologia en una Jornada sobre l’el

02/02/2024 - L’Hospital Lluís Alcanyís acull més de 80 especialistes en neurofisiologia en una Jornada sobre l’electroencelalografia qualitativa (QEEG)

El servei de Neurofisiologia de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva actualitza per mitjà d'una jornada científica, els coneixements dels professionals en electroencefalografia quantitativa (QEEG) Este esdeveniment ha reunit hui a 81 a metges especialistes en neurofisiologia clínica, tant d'hospitals de la Comunitat Valenciana com d'Hospitals de Madrid i Barcelona.

Certificado de Calidad