Publicador de continguts

Xàtiva acull el lliurament de premis del dia internacional de la Radiologia

06/11/2023

Xàtiva acull el lliurament de premis del dia internacional de la Radiologia

L'elecció de Xàtiva per a celebrar este esdeveniment d'àmbit estatal es deu al fet que l'amfitrió és un dels guardonats l'any 2022 que va ser el Servei de Radiologia de l'Hospital Lluís Alcanyís qui va ser premiat com a millor servei de radiologia per la seua dilatada implicació en la difusió i ensenyança de l'ecografia Doppler. 

 

                                                

 

 

L'antic convent de Sant Domènec de Xàtiva acull el pròxim dia 8 de novembre la Jornada del dia internacional de la Radiologia que organitza cada any la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica SERAM.

L'elecció de Xàtiva per a celebrar este esdeveniment d'àmbit estatal es deu al fet que l'amfitrió és un dels guardonats l'any anterior que va ser el Servici de Radiologia de l'Hospital Lluís Alcanyís qui va ser premiat com a millor servei de radiologia per la seua dilatada implicació en la difusió i ensenyança de l'ecografia Doppler són un servei pioner en la introducció i perfeccionament, sent premi Philips d'Ultrasonografia Diagnòstica amb l'edició i publicació del Manual d'Ecografia Doppler.

Estos guardons són un reconeixement als professionals de la radiologia, a la investigació i la carrera educativa en este camp així com als servicis de radiologia amb una distinció especial al «amic» de la radiologia. 

                                              

 

També es premia l'activitat formativa, divulgativa i d'innovació i investigació en esta disciplina així com un premi especial de la Fundació Espanyola de Radología Metgessa als dos millors articles publicats en revistes científiques.
 

Compartir

Galeria d'imatges

Xàtiva acull el lliurament de premis del dia internacional de la Radiologia