Publicador de contenidos

Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la

17/03/2023 - Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la realitat virtual

El Servei de Pediatria del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha donat a conèixer els resultats d'un assaig clínic per a mitigar el dolor en pacients pediàtrics durant els procediments amb venopunción utilitzant la realitat virtual com a mètode de *sedoanalgesia.

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

27/01/2023 - Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ja s'ha posat en servico el nou aparcament de vehicles de l'Hospital Lluís Alcanyís. Té una capacitat per a 177 places incloent 6 per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes s'uneixen a les més de 800 places existents en el recinte hospitalari.

ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

10/01/2023 - ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

Accede a toda la info de cómo hacerlo de forma fácil.

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

23/12/2022 - Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

Els hospitals, centres d'especialitats, centres de salut i consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent han organitzat ja diverses activitats per a celebrar el Nadal.

Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat

24/10/2022 - Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat

En colaboración con el Departament de Salut Xàtiva Ontiynent (España), HCWH Europe ha establecido un programa piloto de tutoría para ayudar a los hospitales de la región de Valencia (España) a integrar la acción climática en su planificación sanitaria y desarrollar su experiencia en gestión del carbono. 

Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques

03/10/2022 - Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques formatives

Els hospitals de Lluís Alcanyís de Xàtiva i el General d'Ontinyent han incorporat 22 i 8 estudiants d'infermeria per a la realització del seu practicum 3 i 4.

El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

14/09/2022 - El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

El Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez es va reunir ahir amb els equips directius dels centres d'atenció primària del departament de salut Xàtiva-Ontinyent. El seu objectiu és explicar el pla d'acció d'Atenció Primària, amb especial atenció a la situació actual en atenció primària i l'atenció a la ciutadania. En esta visita de caràcter tècnic, el conseller ha manifestat també voler obtindre noves idees i propostes per a la millora de l'atenció primària directament dels qui treballen en estos centres pel que s'ha establit un espai per a les propostes de millora i suggeriments.