Publicador de contenidos

Día Mundial contra el Melanoma

23/05/2024 - Día Mundial contra el Melanoma

 

 

El 23 de mayo se celebra el Día Mundial contra el Melanoma, con la finalidad de sensibilizar y concienciar a la población acerca de este tipo de cáncer de piel, así como divulgar la importancia del diagnóstico precoz de esta enfermedad.

El melanoma representa el 4% de los tumores malignos de la piel, incrementando su incidencia a nivel mundial en los últimos 25 años.

 

JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

19/02/2024 - JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

El comité de bioètica del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una Jornada per a tractar sobre l'atenció sociosanitària a la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal d'esta jornada és divulgar entre professionals com és l'atenció sociosanitària actualment en el nostre territori, i debatre sobre els seus aspectes ètics i legals així com l'abordatge per a professionals de les distintes problemàtiques o casuística que es presenten en la prestació d'estos servicis.

 

Encara que la jornada ha sigut dirigida a professionals d'este àmbit tant d'Hospitals, Centres d'atenció primària i treballadors socials d'entitats locals, també s'ha invitat a participar a associacions de malalts, col·lectius i entitats afins a les cures sociosanitàries així com a la ciutadania en general que tinga desig de conéixer més sobre esta atenció que presten actualment els servicis públics socials i sanitaris del nostre entorn.

 

L'acte tindrà lloc durant el matí de dijous que ve 29 de febrer en el Gran Teatre de Xàtiva. A la seua obertura està prevista l'assistència de l'Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà com a representant de l'entitat local col·laboradora en esta organització. També estarà present el Gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent Juan Manuel Campos i el president del comité de bioètica departamental i cap de la Unida d'hospitalització domiciliària Manuel Hernández qui també tancarà la jornada amb un resum de les intervencions després del torn de participació dels assistents.

 

La inscripció és gratuïta i per a aquells professionals que ho sol·liciten es facilitarà una certificació d'assistència.

 

Jornada Puertas Abiertas MIR EIR PIR 2024

07/02/2024 - Jornada Puertas Abiertas MIR EIR PIR 2024

El próximo lunes 11 de marzo a las 9:30 horas tendrá lugar la Jornada de Puertas Abiertas MIR-EIR-PIR 2024. Como cada año nuestro departamento recibe a todos aquellos MIR, EIR o PIR que se encuentran ahora en fase de elección de su centro en el que cursarán su residencia. Este acto pretende mostrar los potenciales formativos de nuestros distintos servicios y unidades así como dar a conocer nuestros profesionales y los centros docentes en atención primaria.

 

Más info en nuestros canales info y en :

https://xativaontinyent.san.gva.es/documents/d/xativaontinyent/pre-video-jornadamir2024

 

El Hospital Lluís Alcanyís acoge a más de 80 especialistas de neurofisiología en una Jornada de Elec

02/02/2024 - El Hospital Lluís Alcanyís acoge a más de 80 especialistas de neurofisiología en una Jornada de Electroencefalografía Cuantitativa (QEEG)

El servicio de Neurofisiología del Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva actualiza mediante una jornada científica, los conocimientos de los profesionales en electroencefalografía cuantitativa (QEEG) Este evento ha reunido hoy a 81 a médicos especialistas en neurofisiología clínica, tanto de hospitales de la Comunitat Valenciana como de Hospitales de Madrid y Barcelona.

Certificado de Calidad