Publicador de contenidos

Consejos para la salud frente al calor

16/07/2024 - Consejos para la salud frente al calor

Exponerse a las altras temperaturas ambientales puede tener efectos sobre la salud. No dudes en consultar esta sección y sus enlaces para obtener consejos de salud para evitar o mitigar que las altas temperaturas causen daño sobre tu salud y la de los tuyos.


 

Día Mundial contra el Melanoma

23/05/2024 - Día Mundial contra el Melanoma

 

 

El 23 de mayo se celebra el Día Mundial contra el Melanoma, con la finalidad de sensibilizar y concienciar a la población acerca de este tipo de cáncer de piel, así como divulgar la importancia del diagnóstico precoz de esta enfermedad.

El melanoma representa el 4% de los tumores malignos de la piel, incrementando su incidencia a nivel mundial en los últimos 25 años.

 

JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

19/02/2024 - JORNADA: L'assistència sociosanitària en la Comunitat Valenciana

El comité de bioètica del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una Jornada per a tractar sobre l'atenció sociosanitària a la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal d'esta jornada és divulgar entre professionals com és l'atenció sociosanitària actualment en el nostre territori, i debatre sobre els seus aspectes ètics i legals així com l'abordatge per a professionals de les distintes problemàtiques o casuística que es presenten en la prestació d'estos servicis.

 

Encara que la jornada ha sigut dirigida a professionals d'este àmbit tant d'Hospitals, Centres d'atenció primària i treballadors socials d'entitats locals, també s'ha invitat a participar a associacions de malalts, col·lectius i entitats afins a les cures sociosanitàries així com a la ciutadania en general que tinga desig de conéixer més sobre esta atenció que presten actualment els servicis públics socials i sanitaris del nostre entorn.

 

L'acte tindrà lloc durant el matí de dijous que ve 29 de febrer en el Gran Teatre de Xàtiva. A la seua obertura està prevista l'assistència de l'Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà com a representant de l'entitat local col·laboradora en esta organització. També estarà present el Gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent Juan Manuel Campos i el president del comité de bioètica departamental i cap de la Unida d'hospitalització domiciliària Manuel Hernández qui també tancarà la jornada amb un resum de les intervencions després del torn de participació dels assistents.

 

La inscripció és gratuïta i per a aquells professionals que ho sol·liciten es facilitarà una certificació d'assistència.

 

Jornada Puertas Abiertas MIR EIR PIR 2024

07/02/2024 - Jornada Puertas Abiertas MIR EIR PIR 2024

El próximo lunes 11 de marzo a las 9:30 horas tendrá lugar la Jornada de Puertas Abiertas MIR-EIR-PIR 2024. Como cada año nuestro departamento recibe a todos aquellos MIR, EIR o PIR que se encuentran ahora en fase de elección de su centro en el que cursarán su residencia. Este acto pretende mostrar los potenciales formativos de nuestros distintos servicios y unidades así como dar a conocer nuestros profesionales y los centros docentes en atención primaria.

 

Más info en nuestros canales info y en :

https://xativaontinyent.san.gva.es/documents/d/xativaontinyent/pre-video-jornadamir2024

 

Certificado de Calidad