Publicador de contenidos

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

23/12/2022

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

Els hospitals, centres d'especialitats, centres de salut i consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent han organitzat ja diverses activitats per a celebrar el Nadal.

En l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, s'ha instal·lat el tradicional arbre de fusta reciclada en l'accés principal, en urgències generals s'ha instal·lat un arbre de nadal teixit a mà per les teixidores de l'Associació de Veïnes d'El Raval de Xàtiva que també ha instal·lat un arbre teixit gegant en l'exterior de l'Hospital.

 


 

En l'Hospital d'Ontinyent totes les plantes i unitats han decorat i personalitzat amb motius nadalencs les seues estades, corredors i accessos.

 


 

En els centres d'atenció primària també s'han posat a decorar les seues parets amb algun motiu nadalenc.

 


 

Amb tot això, els professionals de la salut mostren la importància que tenen també humanitzar els espais sanitaris, sobretot en estes dates en què acudir a algun centre assistencial o bé romandre ingressat, sol afectar els pacients i acompanyants un poc més d'allò més habitual. 

 

Felicitació oficial de Nadal

 


 

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha triat per a la seua felicitació oficial de Nadal el dibuix realitzat per Martina Úbeda del CEIP d'Alfarrasí. Esta imatge ha sigut triada entre totes les targetes que han participat en el concurs que organitza cada any la Unitat Pedagògica Hospitalària de l'Hospital de Xàtiva. La resta de postals formen part ja d'una exposició de targetes nadalenques que pot veure's en l'entrada principal de l'Hospital Lluís Alcanyís així com en l'accés a l'àrea d'hospitalització pediàtrica de la planta quarta. 

 

A més els xiquets i xiquetes ingressats estos dies a través d'esta "escoleta" han participat en l'elaboració d'uns xicotets obsequis nadalencs en forma de manualitats que han sigut entregats a tot el personal sanitari de la planta de pediatria.

 

També s'ha rebut en esta Unitat d'Hospital infantil múltiples cartes i felicitacions de xiquetes i xiquets de diversos centres escolars en els quals es transmet un agraïment especial als professionals de la salut. 

Compartir

Galería de imágenes

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent