Publicador de contenidos

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

27/01/2023

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ja s'ha posat en servico el nou aparcament de vehicles de l'Hospital Lluís Alcanyís. Té una capacitat per a 177 places incloent 6 per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes s'uneixen a les més de 800 places existents en el recinte hospitalari.

Des de la Direcció de l'Hospital es recomana l'accés a aquest nou pàrquing des de la carretera CV41 amb la finalitat d'evitar en la mesura del possible la saturació de trànsit rodat en el propi recinte hospitalari que haurà de comptar amb la màxima fluïdesa de trànsit davant possible usos de emergecia per part del transport sanitari.

 

A aquesta nova àrea que facilita l'estacionament de vehicles particulars, s'afegeix la incorporació progressiva de fins a 8 noves línies de transport de viatgers interurbà que la Generalitat Valenciana ha posat en servei recentment.

 

Totes aquestes línies tenen sortida i arribada en la parada de bus de l'Hospital Lluís Alcanyís. Fins que es finalitzi la posada en marxa de tots els serveis, vaig poder obtenir-se informació sobre les línies en servei en aquest enllaç : NOVES LÍNIES DE BUS

 


 

Compartir

Galería de imágenes

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva