ACTUALITAT

Professionals del Departament participen en un estudi per a la millora i abordatge de la Salut Mental

L'àrea d'Innovació i Investigació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa la primera fase d'un projecte per a trobar eines innovadores que milloren el tractament i abordatge de les malalties mentals i la salut emocional de les persones. En aquesta fase es demana als professionals de la salut participar voluntariament en un estudi inicial.

Les ajudes del PIAC tripliquen la inversió del darrer any per a millores als consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent

El pla de intervenció arquitecònica triplica la seua inversió per a realitzar millores i reformes als consultoris auxiliars del Departament Xàtiva-Ontinyent. Més de 600.000 euros en 2022 permetran millorar el consultoris de Bèlgida, Agullent i Guadassequies en La Vall d'Albaida. Més de 20 consultoris s'han acollit a aquest pla des de 2018 i han fet les seues reformes als edificis asistencials.

L'Hospital de Xàtiva és un dels primers en analitzar la qualitat del seu aire

L'Hospital Lluís Alcanyís és un dels primers de la Comunitat Valenciana en fer un estudi sobre la qualitat del seu aire interior. El resultat ha estat que disposa d'un aire òptim i net. El Departament de Salut ha invertit més de 1,2 milions d'euros durant 2020 i 2021 en eficiència energètica de la climatització, purificació d'aire i bombeig.

Certificats de Qualitat