Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

Coincidint amb el dia mundial de l’Asma, el Servei de Pneumologia de l’Hospital Lluís Alcanyís està celebrant hui una activitat per a informar sobre esta malaltia i conscienciar pacients i acompanyants sobre un ús responsable amb el medi ambient dels tractaments amb inhaladors.

Setmana de la Seguretat i la salut en l'entorn laboral de Sanitat

SETMANA DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL     Xàtiva, 20.04.23   Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball 2023 la Unitat de prevenció de riscos laborals (UPRL) del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una campanya...

EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez ha visitat l'edifici finalitzar de consultes externes del nou Hospital General d'Ontinyent que entrará en servei en aquest mes d'abril. El conseller ha estat acompanyat pel l'equip directiu del Departament, dos directores i un director general, alcaldes d'algunes localitats de La Vall d'Albaida i també la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró.
S'estan mostrant 1 - 3 de 223 resultats.
Articles per pàgina 3
de 75

ENCUENTRA AQUÍ INFORMACIÓN SOBRE PREVENCIÓN Y ACTUACIÓN FRENTE A COVID-19

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.