Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ha entrat en servei el nou parking de l'Hospital Lluís Alcanyís. Compta amb 177 noves places d'aparcament que es sumen a les més de 800 que ha hi havia. A més a més, la Generalitat Valenciana ha posat en servei fins a 8 noves línies de bus interurbà totes ellas amb exida i/o final a l'Hospital Lluís Alcanyís. Ací pots trobar tota la info que et pot ser d'utilitat per tal de fer més còmoda l'accesibilitat al centre hospitalari.

ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

Per tal de cuidar la teua salud i la dels qui t'envolten, et recomanem la vacunació de reforç contra la COVID19 i també contra la grip. Entra i demana cita al teu centre més proper per a protegir-te. Per tu, per tots..Vacuna't ja!

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

Com cada any el Nadal arriba també als nostres centres de salut y hospitals. Una certa activitat nadalenca ha decorat també els nostres espais així com l'activitat de la nostra aula de la Unitat Pedagògica Hospitalària. Tot com a mostra d'una sanitat més humana i aprop de les persones i acompanyants que estos dies hauran d'utilitzar els nostres serveis. Bon Nada.
S'estan mostrant 1 - 3 de 220 resultats.
Articles per pàgina 3
de 74

ENCUENTRA AQUÍ INFORMACIÓN SOBRE PREVENCIÓN Y ACTUACIÓN FRENTE A COVID-19

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.