Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la realitat virtual

Un equip del Servei de Pediatria dels hospitals de Xàtiva i Ontinyent i de varios centres de salut del departament han presentat els resultats d'un assaig clínic que permet reduïr el dolor durant la venopunció en pacients pediàtrics.

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ha entrat en servei el nou parking de l'Hospital Lluís Alcanyís. Compta amb 177 noves places d'aparcament que es sumen a les més de 800 que ha hi havia. A més a més, la Generalitat Valenciana ha posat en servei fins a 8 noves línies de bus interurbà totes ellas amb exida i/o final a l'Hospital Lluís Alcanyís. Ací pots trobar tota la info que et pot ser d'utilitat per tal de fer més còmoda l'accesibilitat al centre hospitalari.

ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

Per tal de cuidar la teua salud i la dels qui t'envolten, et recomanem la vacunació de reforç contra la COVID19 i també contra la grip. Entra i demana cita al teu centre més proper per a protegir-te. Per tu, per tots..Vacuna't ja!
S'estan mostrant 1 - 3 de 221 resultats.
Articles per pàgina 3
de 74

ENCUENTRA AQUÍ INFORMACIÓN SOBRE PREVENCIÓN Y ACTUACIÓN FRENTE A COVID-19

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.