Actualidad

La cuina de l'Hospital Lluís Alcanyís acreditada en norma ISO en garantia de seguretat alimentària

La cuina de l'Hospital Lluís Alcanyís acreditada en norma ISO en garantia de seguretat alimentària

14/07/2023

La cuina de l'Hospital Lluís Alcanyís acreditada en norma ISO en garantia de seguretat alimentària

La cuina de l'Hospital Lluis Alcanyís ha sigut acreditada amb la norma ISO 22000 pel seu sistema de gestió de la seguretat alimentària. L'objectiu d'esta acreditació és el d'harmonitzar, regular i unificar els criteris necessaris per a garantir aliments segurs i de la millor qualitat. 

La cuina de l'Hospital de Xàtiva aconseguix l'acreditació ISO 22000 per la seua gestió de la seguretat alimentària

    • S'acredita el Sistema de seguretat alimentària durant l'atenció hospitalària


    • L'Hospital ha realitzat nombroses actuacions en infraestructures que contribuïxen a obtindre esta acreditació.

 

Xàtiva (15.07.23). La cuina de l'Hospital Lluis Alcanyís ha sigut acreditada amb la norma ISO 22000 pel seu sistema de gestió de la seguretat alimentària. L'objectiu d'esta acreditació és el d'harmonitzar, regular i unificar els criteris necessaris per a garantir aliments segurs i de la millor qualitat. 
Esta acreditació en gestió de seguretat especifica els requisits que han de complir totes les empreses de la indústria d'aliments per a assegurar processos innocus des de la granja o des del seu cultiu fins a la taula. 
La norma suposa tindre un adequat control de totes les anelles de la cadena productiva de la indústria d'aliments i establix també, un marc comú per a la implementació d'un sistema eficient per a la gestió de la seguretat alimentària, per la qual cosa comptar amb esta acreditació suposa garantir un estàndard internacional de qualitat. 
A més de garantir la seguretat alimentària la norma ISO 22000 serveix per a identificar i controlar els riscs a fi de previndre qualsevol tipus de contaminació, millora la qualitat dels productes, permet controlar riscs i impactes ambientals i assegura el compliment de la normativa en matèria alimentària, entre altres avantatges. 
La cuina de l'Hospital Lluís Alcanyís ha dut a terme recentment una total renovació de les seues huit cambres frigorífiques, instal·lant equips d'alta eficiència energètica complint també amb la política de reducció d'empremta de carboni del centre hospitalari. 
També s'ha automatitzat les seues portes d'accés i eixida que eviten el contacte i prevenen de contaminacions, s'ha instal·lat un sistema d'envidrament interior i exterior, dos nous ascensors de distribució de menjar per a les plantes d'hospitalització, s'ha millorat la il·luminació instal·lant tecnologia LED i s'ha adquirit un nou forn i renovat per complet el centre de cocció

Compartir

Galería de imágenes