ACTUALITAT

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

Coincidint amb el dia mundial de l’Asma, el Servei de Pneumologia de l’Hospital Lluís Alcanyís està celebrant hui una activitat per a informar sobre esta malaltia i conscienciar pacients i acompanyants sobre un ús responsable amb el medi ambient dels tractaments amb inhaladors.

Setmana de la Seguretat i la salut en l'entorn laboral de Sanitat

SETMANA DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL     Xàtiva, 20.04.23   Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball 2023 la Unitat de prevenció de riscos laborals (UPRL) del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una campanya...

EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez ha visitat l'edifici finalitzar de consultes externes del nou Hospital General d'Ontinyent que entrará en servei en aquest mes d'abril. El conseller ha estat acompanyat pel l'equip directiu del Departament, dos directores i un director general, alcaldes d'algunes localitats de La Vall d'Albaida i també la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró.

Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la realitat virtual

Un equip del Servei de Pediatria dels hospitals de Xàtiva i Ontinyent i de varios centres de salut del departament han presentat els resultats d'un assaig clínic que permet reduïr el dolor durant la venopunció en pacients pediàtrics.

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ha entrat en servei el nou parking de l'Hospital Lluís Alcanyís. Compta amb 177 noves places d'aparcament que es sumen a les més de 800 que ha hi havia. A més a més, la Generalitat Valenciana ha posat en servei fins a 8 noves línies de bus interurbà totes ellas amb exida i/o final a l'Hospital Lluís Alcanyís. Ací pots trobar tota la info que et pot ser d'utilitat per tal de fer més còmoda l'accesibilitat al centre hospitalari.