ACTUALITAT

Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat.

El nostre Departament és pioner en accions contra el canvi climàtic des de la sanitat pública. Hem abordat molts projectes però l'últim és el lideratge d'un programa pilot per ajudar a 11 hospitals valencians al càlcul de la seua petjada de carboni, perquè el coneixement és el primer pas per començar els canvis cap a una sanitat més sostenible.

Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques formatives

Alumnat d'infermeria de la Universitat de València comença les seues pràctiques als hospitals de Xàtiva i Ontinyent.

El conseller presenta als professionals el nou pla d'acció per a l'Atenció Primària

En una reunió de treball amb tots els equips directius dels nostres centres d'atenció primària, el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez ha presentat als professionals el nou pla d'acció per l'Atenció Primària. Així també ha arreplegar els suggeriments, questions i demandes dels i les professionals dels centres d'atenció primària del departament de salut Xàtiva-Ontinyent

Professionals del Departament participen en un estudi per a la millora i abordatge de la Salut Mental

L'àrea d'Innovació i Investigació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa la primera fase d'un projecte per a trobar eines innovadores que milloren el tractament i abordatge de les malalties mentals i la salut emocional de les persones. En aquesta fase es demana als professionals de la salut participar voluntariament en un estudi inicial.

Les ajudes del PIAC tripliquen la inversió del darrer any per a millores als consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent

El pla de intervenció arquitecònica triplica la seua inversió per a realitzar millores i reformes als consultoris auxiliars del Departament Xàtiva-Ontinyent. Més de 600.000 euros en 2022 permetran millorar el consultoris de Bèlgida, Agullent i Guadassequies en La Vall d'Albaida. Més de 20 consultoris s'han acollit a aquest pla des de 2018 i han fet les seues reformes als edificis asistencials.