ACTUALITAT

La cuina de l'Hospital de Xàtiva aconseguix l'acreditació ISO 22000 per la seua gestió de la seguretat alimentària

La cuina de l'Hospital Lluis Alcanyís ha sigut acreditada amb la norma ISO 22000 pel seu sistema de gestió de la seguretat alimentària. L'objectiu d'esta acreditació és el d'harmonitzar, regular i unificar els criteris necessaris per a garantir aliments segurs i de la millor qualitat.

Sanitat invertix més de 500.000 euros en la millora de cinc consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública condeceix més de mig milió d'euros a millores estructurals en cinc consultoris de municipis del Departament Xàtiva-Ontinyent

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

Coincidint amb el dia mundial de l’Asma, el Servei de Pneumologia de l’Hospital Lluís Alcanyís està celebrant hui una activitat per a informar sobre esta malaltia i conscienciar pacients i acompanyants sobre un ús responsable amb el medi ambient dels tractaments amb inhaladors.

Setmana de la Seguretat i la salut en l'entorn laboral de Sanitat

SETMANA DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL     Xàtiva, 20.04.23   Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball 2023 la Unitat de prevenció de riscos laborals (UPRL) del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una campanya...

EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez ha visitat l'edifici finalitzar de consultes externes del nou Hospital General d'Ontinyent que entrará en servei en aquest mes d'abril. El conseller ha estat acompanyat pel l'equip directiu del Departament, dos directores i un director general, alcaldes d'algunes localitats de La Vall d'Albaida i també la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró.