Publicador de continguts

El departament tutoritza 14 hospitals valencians per a desemvolupar plans de gestió de l'empremta de

24/11/2023 - El departament tutoritza 14 hospitals valencians per a desemvolupar plans de gestió de l'empremta de carboni i cap a una sanitat més sostenible

La Unitat d’Innovació i Investigació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent de la Conselleria de Sanitat i la Fundació Fisabio han organitzat la segona edició de la Jornada Sanitat Sostenible. Es tracta d’un esdeveniment que compta amb el suport de l’organització d’àmbit internacional Salut sense Mal (Health Care Without Harm Europe HCWH) i ECODES, entitat que facilita les eines de càlcul acreditades pel Ministeri de Transició Ecològica.

Xàtiva-Ontinyent guardonat per les seues inciatives en descarbonització de la Sanitat

24/11/2023 - Xàtiva-Ontinyent guardonat per les seues inciatives en descarbonització de la Sanitat

Les accions per la reducció de les emissions de CO2 del departament de salut Xàtiva-Ontinyent han aconseguit situar-se entre les deu primeres en el concurs nacional de projectes que organitza l'entitat ECODES que promou accions en distints àmbits que aconseguisquen implementar Objectius de Desenrotllament Sostenible i l'Acord de París.

Urgències pediàtriques de l'Alcanyís humanitza la seua sala d'espera amb un mural de gran format

17/11/2023 - Urgències pediàtriques de l'Alcanyís humanitza la seua sala d'espera amb un mural de gran format

La sala d'espera d'urgències pediàtriques de l'Hospital de Xàtiva, acull un mural de gran format que pretén entretenir i fer més suportable l'estada a l'hospital dels més menuts

Xàtiva acull el lliurament de premis del dia internacional de la Radiologia

06/11/2023 - Xàtiva acull el lliurament de premis del dia internacional de la Radiologia

L'elecció de Xàtiva per a celebrar este esdeveniment d'àmbit estatal es deu al fet que l'amfitrió és un dels guardonats l'any 2022 que va ser el Servei de Radiologia de l'Hospital Lluís Alcanyís qui va ser premiat com a millor servei de radiologia per la seua dilatada implicació en la difusió i ensenyança de l'ecografia Doppler. 

Sanitat premia tres projectes innovadors dels professionals del departament de salut Xàtiva-Ontinyen

03/11/2023 - Sanitat premia tres projectes innovadors dels professionals del departament de salut Xàtiva-Ontinyent

El Departament de Salut organitza la segonda edició del concurs d'idees innovadores entre professionals de la Salut. Davall el títol de “Jo Innove” es premia la idea més innovadora que millore l'assistència sanitària i seguretat de pacients i professionals. Superada la preselecció del jurat cualificador, “Jo Innove” es prepara per a presentar a votació entre els professionals del Departament les tres idees finalistes d'altres tants equips investigadors i d'innovació.
El concurs compta amb el finançament de la fundació FISABIO i l'Agència Valenciana d'Innovació AVI, així com el suport del laboratori Boheringuer.

Es licita el projecte de construcció del nou centre de salut Xàtiva II

27/10/2023 - Es licita el projecte de construcció del nou centre de salut Xàtiva II

La Conselleria de Sanitat ha publicat la licitació de la redacció del projecte per a la construcció del segon centre de salut a Xàtiva. L'anunci, publicat en la plataforma de contractació per al sector públic, estableix un termini d'execució de huit mesos per al projecte d'arquitectura i enginyeria que dissenyarà el projecte definitiu, i compta amb un pressupost de licitació de 180.684 euros. 

L'Hospital General d'Ontinyent aconsegueix el premi TOP20 de gestió hospitalària global

26/10/2023 - L'Hospital General d'Ontinyent aconsegueix el premi TOP20 de gestió hospitalària global


L'Hospital General d'Ontinyent ha aconseguit el premi Top20 a la gestió hospitalària global en la categoria d'hospitals xicotets que entrega la institució IQVIA des de fa més de 20 anys. 
 

l'Hospital de Xàtiva inicia la seua segona edició de tutoria per al càlcul i reducció de l'empremta

18/10/2023 - l'Hospital de Xàtiva inicia la seua segona edició de tutoria per al càlcul i reducció de l'empremta de carboni en dotze hospitals de la Comunitat Valenciana

En col·laboració amb ECODES, HCWH Europe, l'àrea d'innovació de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha posat en marxa la segona edició del seu programa de tutoria per a ajudar als hospitals espanyols a integrar l'acció pel clima en la seua planificació sanitària i a desenrotllar competències en la gestió del carboni. 

 

La Unitat Pedagògica Hospitalària de l'Hospital de Xàtiva realitza més de 900 atencions en l'últim c

17/10/2023 - La Unitat Pedagògica Hospitalària de l'Hospital de Xàtiva realitza més de 900 atencions en l'últim curs.

La Unitat Pedagògica Hospitalària (UPH) de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha atés el darrer curs a 495 xiquetes i xiquets ingressats en la el Servei de Pediatria i ha realitzat 960 atencions pedagògiques a pacients en edat escolar tant hospital de dia, consultes i hospitalització.

Obert el nou curs escolar, la coneguda com a "escoleta de l'hospital" prepara ja les activitats lúdiques i formatives per a l'anumnat durant la tardor i de cara a les activitats nadalenques.

La cuina de l'Hospital Lluís Alcanyís acreditada en norma ISO en garantia de seguretat alimentària

14/07/2023 - La cuina de l'Hospital Lluís Alcanyís acreditada en norma ISO en garantia de seguretat alimentària

La cuina de l'Hospital Lluis Alcanyís ha sigut acreditada amb la norma ISO 22000 pel seu sistema de gestió de la seguretat alimentària. L'objectiu d'esta acreditació és el d'harmonitzar, regular i unificar els criteris necessaris per a garantir aliments segurs i de la millor qualitat. 

Sanitat invertix més de 500.000 euros en la millora de cinc consultoris del Departament Xàtiva-Ontin

13/07/2023 - Sanitat invertix més de 500.000 euros en la millora de cinc consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent a través del pla PIAC (pla d'intervenció arquitectònica en consultoris) de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha concedit ajudes per valor d'un total de 559.924 euros per a la millora dels consultoris de Quatretonda, Lloc Nou d'En Fenollet, Montaverner, Montesa y genovés.

Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

02/05/2023 - Unitat de Asma organitza una activitat en el Dia Mundial de l'Asma

  • Coincidint amb el dia mundial de l'Asma, el Servei de Pneumologia de l'Hospital Lluís Alcanyís està celebrant hui una activitat per a informar sobre esta malaltia i conscienciar pacients i acompanyants sobre un ús responsable amb el medi ambient dels tractaments amb inhaladors.
  •  Així s'ha instal·lat un estand en el qual metges residents de medicina de família i comunitària, i especialistes de pneumologia i al·lergologia oferixen informació sobre esta patologia així com d'un correcte ús dels diversos tipus d'inhaladors que s'utilitzen en el tractament d'aquesta afecció.

Setmana de la Seguretat i la salut en l'entorn laboral de Sanitat

20/04/2023 - Setmana de la Seguretat i la salut en l'entorn laboral de Sanitat

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball 2023 la Unitat de prevenció de riscos laborals (UPRL) del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat una campanya de conscienciació entre els professionals sobre alguns riscos que es registren i la seua forma d'evitar-los.

EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

03/04/2023 - EL CONSELLER MÍNGUEZ VISITA L'EDIFICI DE CONSULTES DEL NOU HOSPITAL D'ONTINYENT

El nou centre disposarà de més llits, quiròfans i consultes externes i incorporarà nous serveis assistencials amb una inversió total de 43 milions d'euros

 

Miguel Mínguez: "Està previst que durant aquest mateix any, de manera gradual, estiguen operatius tots els serveis

Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la

17/03/2023 - Pediatria presenta un assaig clínic per reduir el dolor durant la venopució pediàtrica mitjançant la realitat virtual

El Servei de Pediatria del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha donat a conèixer els resultats d'un assaig clínic per a mitigar el dolor en pacients pediàtrics durant els procediments amb venopunción utilitzant la realitat virtual com a mètode de *sedoanalgesia.

Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

27/01/2023 - Nou parking a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ja s'ha posat en servico el nou aparcament de vehicles de l'Hospital Lluís Alcanyís. Té una capacitat per a 177 places incloent 6 per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes s'uneixen a les més de 800 places existents en el recinte hospitalari.

ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

10/01/2023 - ET RECOMANEN LA VACUNACIÓN CONTRA LA GRIP I LA COVID 19

Accedeix a tota la info de com fer-ho de forma fàcil

Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

23/12/2022 - Arriba el Nadal al centres sanitaris del Departament Xàtiva-Ontinyent

Els hospitals, centres d'especialitats, centres de salut i consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent han organitzat ja diverses activitats per a celebrar el Nadal.

Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat

24/10/2022 - Dia Internacional contra el canvi climàtic, també en Sanitat

En colaboración con el Departament de Salut Xàtiva Ontiynent (España), HCWH Europe ha establecido un programa piloto de tutoría para ayudar a los hospitales de la región de Valencia (España) a integrar la acción climática en su planificación sanitaria y desarrollar su experiencia en gestión del carbono. 

Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques

03/10/2022 - Els hospitals de Xàtiva i Ontinyent inicien la incorporació del seu personal sanitari de pràctiques formatives

Els hospitals de Lluís Alcanyís de Xàtiva i el General d'Ontinyent han incorporat 22 i 8 estudiants d'infermeria per a la realització del seu practicum 3 i 4.

— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 21 resultats.