ACTUALIDAD ACTUALIDAD

El Departament organitza una Jornada formativa sobre les "Rutes Assistencials"

La Jornada ha sigut impartida per un dels més destacats representants del disseny d'esta “ferramenta assistencial”, el Dr. Carles Blay, que forma part de l'equip del Centre d'Innovació i Gestió del Canvi, investigador en este camp actualment i que compta amb àmplia experiència en la implantació d'estes Rutes.

Condecorat el Dr. García del Caño per participar en l'operatiu humanitari a Moçambic dins l'equip START

El ministre d'Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació en funcions, Josep Borrell, ha imposat la condecoació de l’Ordre del Mèrit Civil les i els components de les dos rotacions de personal de l'equip START que van participar en l'operatiu humanitari desplegat pel govern espanyol a Moçambic el passat abril. Entre els condecorats està el Dr. Julian García del Caño, cirurgià de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i membre de l’equip START de l’agència espanyola de cooperació AECID, que va participar en l’última operació humanitària tal com vam informar en aquest web.

Premi escolar pel Dia Mundial sense tabac

El col·legi "Nuestra Señora de la Seo" de Xàtiva ha aconseguit el premi “Classe Sense Fum” que organitza l'àrea de Salut Pública de Xàtiva-Ontinyent en el dia mundial sense tabac. El guardó s'atorga a la confecció d'un curtmetratge que promou la prevenció del consum de tabac entre els jóvens.

DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT