ACTUALIDAD ACTUALIDAD

El Departament licitarà en breu les obres de l'Hospital de Dia

Les obres per al nou Hospital de Dia a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva es licitaran d'ací a unes setmanes. Aquest nou espai comptarà amb 839 metres quadrats per acollir les consultes i tractaments d'Hematologia i Oncologia. A l'any més de 18.000 consultes i tractaments per any són una mostra del que suposarà aquesta nova àrea assistencial.

El Departament de Salut de Xàtiva - Ontinyent invertix més de mig milió d'euros en els centres d'Atenció Primària

La inversió en centres d'atenció primària durant l'últim any en el Departament de Salut de Xàtiva - Ontinyent ha ascendit a 574.263 euros. Les principals actuacions d'esta inversió han sigut obres de millora, condicionament d'infraestructures i substitució d'aparells obsolets. Estes millores han arribat a tots els centres de salut i consultoris d'este Departament de Salut.

Els bombers de Xàtiva visiten xiquetes i xiquets ingressats a l'Hospital Lluís Alcanyís.

Dins les activitats d'humanització de l'estada hospitalària que ha organitzat el Departament de Salut, hui han visitat l'Hospital de Xàtiva una delegació del consorci de bombers amb seu al parc de Xàtiva. Els bombers han recorregut algunes sales d'hospitalització i a l'àrea de pediatria han lliurat regals a xiquetes i xiquets que al costat de familiars i acompanyants han agraït la sensibilitat d'aquests funcionaris de la seguretat pública.

DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT