ACTUALIDAD ACTUALIDAD

El departament de salut organitza activitats per a commemorar el dia internacional de les dones

Les Comissions d'Igualtat i Contra la violència de gènere del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent han organitzat una activitat conjunta amb motiu del 8 de març, dia internacional de la dona. L'àrea d'Igualtat del Departament ha distribuït ja entre tots els centres materials i recomanacions sobre com contribuir a la campanya, que pretendre donar visibilitat a les cures que realitza la dona en tots els àmbits. Cada un dels 17 centres de salut, així com els dos hospitals i els centres d'especialitats de Xàtiva i Ontinyent comptaran amb un gran llaç violeta on es penjaran les fotografies realitzades que visibilitzen les cures que en qualsevol entorn quotidià proporcionen les dones.

El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha millorat el seu equipament i infraestructures

El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha millorat en els últims anys el seu equipament i infraestructures. Tant en atenció especialitzada, als seus dos hospitals i centres d'Especialitats, com als seus Centres de Salut, s'ha invertit fonamentalment en renovar aparatatge i millorar els espais.

Infermeria de primària i Salut Mental del Departament de Xàtiva-Ontinyent aconseguixen la menció de bones pràctiques en el Sistema Valencià de Salut

El projectes que han aconseguit la mencíó ha sigut el Servei de Salut Mental pel seu projecte "programa de primeros episodio psicóticos" i la infermera d'atenció primària Maria Jose Guillem, la realització de tallers al col·legi d'educació especial Pla de la Mesquita en què els adolescents aprenen tots els aspectes relacionats amb la sexualitat.

DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT