BENVINGUDA

 

           

          Equip Directiu del Departament


Llig

ACTUALITAT

La comissionada per a l'Atenció Primària de la Conselleria es reuneix amb l'equip directiu del Departament Xàtiva-Ontinyent

                                                 

 

Xàtiva, 3/12/20

Dins de la seua ronda de reunions amb tots els Departaments de Salut, ha visitat Xàtiva la Comissionada per a la Transformació de l'Atenció Primària, María José Lloria.

A primera hora d'ahir es va reunir amb l'equip directiu d'Atenció Primària i la Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. L'objectiu d'esta trobada és conéixer de primera mà l'àrea d'Atenció Primària, les seues necessitats i característiques específiques així com establir un contacte directe amb els seus responsables en este Departament.

La Comissionada d'Atenció Primària del sistema valencià de Salut, té per objecte impulsar l'elaboració d'un Pla per a la transformació i innovació de l'atenció primària i comuniatira i la seua posterior implantació en la Sanitat Valenciana i unir, així, les necessitats de la ciutadania i la corresponsabilitat de totes les persones en la salut amb el coneixement científic i la innovació.

DEPARTAMENT DE SALUT XATIVA - ONTINYENT