Departament de Salut XATIVA ONTINYENT, logo.

BENVINGUDA BENVINGUDA

 

           

          Equip Directiu del Departament


Llig

ACTUALITAT ACTUALITAT

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent oferta 26 places de formació sanitària especialitzada per a 2020

Xàtiva, 26.9.19

L'oferta formativa especialitzada del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent es veurà incrementada en un 36,8% en la pròxima convocatòria. En total es compta amb 17 places de metge intern resident (MIR), una de psicologia clínica (PIR) i 8 d'infermeria (EIR).

 

Per especialitats, destaca l'aposta formativa per a Medicina Familiar i Comunitària que quedarà conformada en 11 places en total, quantitat que el Departament té previst anar incrementant en les següents convocatòries a la vista de la demanda i les necessitats en esta especialitat.

 

També la infermeria de família i comunitària experimenta un increment en el nombre de places EIR passant de dos a quatre places oferides per a l'any que ve.

 

A més de l'oferta formativa, el Departament ha acreditat dos nous centres de salut per a la docència; el centre de salut de Xàtiva i el de l'Olleria, que se sumen als centres d'Ontinyent, Villanueva de Castellón, La Pobla Llarga i Enguera que ja formaven professionals MIR i EIR en l'especialitat de família i comunitària.

 

A este increment en l'especialitat que presta assistència en Atenció Primària se suma una plaça en atenció especialitzada de Psicologia Clínica, Anestèsia i Reanimació, Oftalmologia, Cirurgia i de l'aparell digestiu, Pediatria, Psiquiatria i Medicina Del Treball així com Infermeria Obstétrico-ginecológica. Estes especialitats no oferixen increment de places respecte a la convocatòria per a 2019.

DEPARTAMENT DE SALUT XATIVA - ONTINYENT DEPARTAMENT DE SALUT XATIVA - ONTINYENT