ACTUALIDAD ACTUALIDAD

El Departament licitarà en breu les obres de l'Hospital de Dia

Les obres per al nou Hospital de Dia a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva es licitaran d'ací a unes setmanes. Aquest nou espai comptarà amb 839 metres quadrats per acollir les consultes i tractaments d'Hematologia i Oncologia. A l'any més de 18.000 consultes i tractaments per any són una mostra del que suposarà aquesta nova àrea assistencial.

Els bombers de Xàtiva visiten xiquetes i xiquets ingressats a l'Hospital Lluís Alcanyís.

Dins les activitats d'humanització de l'estada hospitalària que ha organitzat el Departament de Salut, hui han visitat l'Hospital de Xàtiva una delegació del consorci de bombers amb seu al parc de Xàtiva. Els bombers han recorregut algunes sales d'hospitalització i a l'àrea de pediatria han lliurat regals a xiquetes i xiquets que al costat de familiars i acompanyants han agraït la sensibilitat d'aquests funcionaris de la seguretat pública.

Primer nadó de 2019 a l'Hospital de Xàtiva

L'Equip directiu del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha visitat hui al migdia a la família del primer nadó de 2019 a l'Hospital de Xàtiva. Ahir al migdia va nàixer Maria, filla de Jose i de Lucia i veïna de Sant Joanet a La Ribera Alta. L'Equip directiu ha lliurat un ram de flors i ha donat l'enhorabona que ha agraït la família.

DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT DEPARTAMENTO DE SALUD XATIVA - ONTINYENT