ACTUALIDAD ACTUALIDAD

El servei d'Urgències de l'Hospital Lluís Alcanyís renova el seu certificat de qualitat assistencial

El Servei d'Urgències i la Unitat de Curta estada de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha renovat la seua certificació de qualitat asistencial. Els professionals d'aquest servei hospitalari han rebut la certificació amb satisfacció i recorden la importància d'aquesta àrea assitencial

26 D'OCTUBRE, DIA DEL DANY CEREBRAL ADQUIRIT

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa uns tallers ocupacionals per a pacients amb dany cerebral adquirit (DCA). Esta teràpia es presta per mitjà d'un conveni amb l'associació de dany cerebral “Nueva Opción” de València.

El Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent organitza dos taules redones sobre el càncer de mama

Professionals de Cirurgia, Radiologia i Oncologia parlaran sobre el tractament de la patologia de mama en el Departament Tindran lloc a Xàtiva i Ontinyent els dies 22 i 24 d'octubre, dirigides a la població en general i amb motiu del dia contra el càncer de mama
Mostrando el intervalo 4 - 6 de 156 resultados.
Resultados por página 3
de 52

PRENSA PRENSA

El Departament organitza una Jornada formativa sobre les "Rutes Assistencials"

La Jornada ha sigut impartida per un dels més destacats representants del disseny d'esta “ferramenta assistencial”, el Dr. Carles Blay, que forma part de l'equip del Centre d'Innovació i Gestió del Canvi, investigador en este camp actualment i que compta amb àmplia experiència en la implantació d'estes Rutes.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.