El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent oferta 26 places de formació sanitària especialitzada per a 2020

Xàtiva, 26.9.19

L'oferta formativa especialitzada del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent es veurà incrementada en un 36,8% en la pròxima convocatòria. En total es compta amb 17 places de metge intern resident (MIR), una de psicologia clínica (PIR) i 8 d'infermeria (EIR).

 

Per especialitats, destaca l'aposta formativa per a Medicina Familiar i Comunitària que quedarà conformada en 11 places en total, quantitat que el Departament té previst anar incrementant en les següents convocatòries a la vista de la demanda i les necessitats en esta especialitat.

 

També la infermeria de família i comunitària experimenta un increment en el nombre de places EIR passant de dos a quatre places oferides per a l'any que ve.

 

A més de l'oferta formativa, el Departament ha acreditat dos nous centres de salut per a la docència; el centre de salut de Xàtiva i el de l'Olleria, que se sumen als centres d'Ontinyent, Villanueva de Castellón, La Pobla Llarga i Enguera que ja formaven professionals MIR i EIR en l'especialitat de família i comunitària.

 

A este increment en l'especialitat que presta assistència en Atenció Primària se suma una plaça en atenció especialitzada de Psicologia Clínica, Anestèsia i Reanimació, Oftalmologia, Cirurgia i de l'aparell digestiu, Pediatria, Psiquiatria i Medicina Del Treball així com Infermeria Obstétrico-ginecológica. Estes especialitats no oferixen increment de places respecte a la convocatòria per a 2019.

ENCUENTRA AQUÍ INFORMACIÓN SOBRE PREVENCIÓN Y ACTUACIÓN FRENTE A COVID-19

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

El Departament organitza una Jornada formativa sobre les "Rutes Assistencials"

La Jornada ha sigut impartida per un dels més destacats representants del disseny d'esta “ferramenta assistencial”, el Dr. Carles Blay, que forma part de l'equip del Centre d'Innovació i Gestió del Canvi, investigador en este camp actualment i que compta amb àmplia experiència en la implantació d'estes Rutes.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.