ACTUALIDAD ACTUALIDAD

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent rep un premi al lideratge enfront del canvi climàtic

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent va arreplegar ahir el Premi al Lideratge en accions contra el canvi climàtic. El guardó s'entregà a Londres durant la Primera Cimera Europea sobre el clima en l'atenció sanitària a Europa (European Healthcare Climate Summit). Esta distinció l'atorga l'organització d'àmbit internacional Health Care Without Harm HCWH (cures en la salut sense dany) Auditories energètiques, substitució de calderes i un projecte sobre reutilització d'aigües han motivat el guardó al Departament

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent oferta 26 places de formació sanitària especialitzada per a 2020

El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent amplia la seua oferta formativa EUIR, PIR i MIR per al proper any. També amplia els centres de salut acreditats per aquesta funció docent de personal sanitari.

En el dia internacional de l'assistència humanitària, el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent recorda la labor dels seus professionals

Quatre professionals sanitaris de l'Hospital d'Ontinyent i sis de l'Hospital de Xàtiva han participat en labors humanitàries en el que va d'any. Es tracta d'un facultatiu especialista en anestèsia, un especialista de ginecologia, una comare i una especialista en pediatria. També sis professionals de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva han participat aquest anys en assitència humanitària, dos d’ells a un equip START de l’AECID i altres quatre en una acció humanitària als camps de refugiats a Sahara.
Mostrando el intervalo 1 - 3 de 150 resultados.
Resultados por página 3
de 50

PRENSA PRENSA

El Departament organitza una Jornada formativa sobre les "Rutes Assistencials"

La Jornada ha sigut impartida per un dels més destacats representants del disseny d'esta “ferramenta assistencial”, el Dr. Carles Blay, que forma part de l'equip del Centre d'Innovació i Gestió del Canvi, investigador en este camp actualment i que compta amb àmplia experiència en la implantació d'estes Rutes.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.