Aci pot actualitzar el seu telèfon de contacte en S.I.P.

ACTUALITZACIÓ TELEMÀTICA DE TELÈFON DE CONTACTE EN S.I.P

Visita de la comissionada per a l'Atenció Primària al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

Dins la ronda que està fent pels diferents departaments sanitaris, ahir va visitar Xàtiva la comissionada d'Atenció Primària del sistema valencià de salut, María José Lloria.

El departament participa en la conferència europea per una assistència sanitària sostenible

El nostre Departament ha estat escollit per prendre part en la comferència europea per a una assistència sanitària sostenible. Les accions que hem dut a terme en els últims anys han servit per marcar el nostre lideratge en l'àmbit de la sostenibilitat en sanitat dins les organitzacions sanitàries europees
S'estan mostrant 1 - 3 de 179 resultats.
Articles per pàgina 3
de 60

25 NOVEMBRE DIA PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES

                           

ENCUENTRA AQUÍ INFORMACIÓN SOBRE PREVENCIÓN Y ACTUACIÓN FRENTE A COVID-19

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

El Departament organitza una Jornada formativa sobre les "Rutes Assistencials"

La Jornada ha sigut impartida per un dels més destacats representants del disseny d'esta “ferramenta assistencial”, el Dr. Carles Blay, que forma part de l'equip del Centre d'Innovació i Gestió del Canvi, investigador en este camp actualment i que compta amb àmplia experiència en la implantació d'estes Rutes.

Professionals i usuaris de la sanitat pública units contra la violència masclista

Centenars de persones, entre professionals de la sanitat pública i usuaris, s'han concentrat a les portes dels centres per mostrar el seu rebuig a la violència masclista. Culmina així la Setmana contra la violència de gènere que el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha organitzat amb diverses activitats de sensibilització i visibilitat d'aquesta xacra social.