Tesis de la Dra. Mónica García:“Evolució serològica de la primoinfección pel virus de Epstein-Barr en xiquets"

Divendres passat 17 de gener de 2020, la nostra companya Mónica García Peris, facultatiu especialista del servei de Pediatria de l'Hospital Lluís Alcanyís, va realitzar la defensa pública de la tesi doctoral titulada “Evolució serològica de la primoinfección pel virus de Epstein-Barr en nens”.

Més dones del Departament que participen en la investigació científica

Infermeria de l'Hospital d'Ontinyent, metgesses especialistes de tot el Departament de Salut formen part d'equips d'investigació en diversos projectes que impulsa la plataforma ESSALUD als nostres centres sanitaris.

L'Hospital de Xàtiva instal·la contenidors de plàstic i paper per a promoure el reciclatge

Cent contenidors de paper i plàstic contribuiran a una millor recollida selectiva de residus domèstics dins de l'hospital. La iniciativa comença hui en l'Hospital Lluís Alcanyís per a estendre la iniciativa a tots els centres sanitaris del Departament

Set dels vint primers metges de família que han obtingut plaça han finalitzat la seua formació a Xàtiva-Ontinyent

Set dels vint primers metges de família que han obtingut plaça en l'última oposició, han completat la seua formació MIR en el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. Vilanova de Castelló, Enguera, La Pobla Llarga i Ontinyent són els centres on s'han format aquests set facultatius.

L'Hospital Lluís Alcanyís organitza diverses activitats amb motiu de les festes nadalenques

Desde hui i fins el proper 5 de gener, pacients i acompanyats podran gaudir d'unes activitats i una esposició que tenen com a objectiu fer més amable l'estada hospitalària tant a pacients com a acompanyats que passen estos dies a l'Hospital.