Actualidad Actualidad

El Departament licitarà en breu les obres de l'Hospital de Dia

Les obres per al nou Hospital de Dia a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva es licitaran d'ací a unes setmanes. Aquest nou espai comptarà amb 839 metres quadrats per acollir les consultes i tractaments d'Hematologia i Oncologia. A l'any més de 18.000 consultes i tractaments per any són una mostra del que suposarà aquesta nova àrea assistencial.

Els bombers de Xàtiva visiten xiquetes i xiquets ingressats a l'Hospital Lluís Alcanyís.

Dins les activitats d'humanització de l'estada hospitalària que ha organitzat el Departament de Salut, hui han visitat l'Hospital de Xàtiva una delegació del consorci de bombers amb seu al parc de Xàtiva. Els bombers han recorregut algunes sales d'hospitalització i a l'àrea de pediatria han lliurat regals a xiquetes i xiquets que al costat de familiars i acompanyants han agraït la sensibilitat d'aquests funcionaris de la seguretat pública.

Primer nadó de 2019 a l'Hospital de Xàtiva

L'Equip directiu del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha visitat hui al migdia a la família del primer nadó de 2019 a l'Hospital de Xàtiva. Ahir al migdia va nàixer Maria, filla de Jose i de Lucia i veïna de Sant Joanet a La Ribera Alta. L'Equip directiu ha lliurat un ram de flors i ha donat l'enhorabona que ha agraït la família.

Concert de Nadal a l'Hospital de Xàtiva de l'escola de la Música Vella de Xàtiva

El divendres passat i dins de les activitats d'humanització de l'estada hospitalària, va visitar el nostre hospital Lluís Alcanyís el grup de violí, saxo i clarinet així com la coral infantil de l'escola de música de la Societat Musical Primitiva Xativina "La Música Vella" de Xàtiva.

Visita i concert dels violíns de MusiK a l'Hospital de Xàtiva

Dins del programa d'activitats que amb motiu del Nadal ha organitzat l'Hospital de Xàtiva, hui ha visitat el centre una representació de catorze xiquetes i xiquets de l'Aula Musik del mètode Suzuki de Xàtiva. Amb els seus violins han interpretat fragments i cançons de nadalenques en diverses àrees d'hospitalització i consultes i han finalitzat la seua visita en l'entrada de l'Hospital al costat de l'arbre.

TE INTERESA TE INTERESA

GVA

SOM Online Magazín

Cita mèdica

CUIDATE PORTAL DE LA SALUD

Lista de Espera. Consulta tu situación.

REDES SOCIALES REDES SOCIALES

Facebook Twitter Youtube

ENLACES ENLACES

FISABIO

GEOSALUT

 

Enlaces oficiales Enlaces oficiales