INFORMACIÓN SOBRE EL CORONAVIRUS

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

ACTIVITATS DIA DE LES DONES - DEPARTAMENT DE SALUT XÀTIVA-ONTINYENT

Baix el lema "la corresponsabilitat és sinònim d'igualtat" el Departament de Salut ha organitzat una sèrie d'activitats que commemoren el dia de les dones que se celebra el 8 de març.

Arts plàstiques per a humanitzar pediatria del Hospital de Xàtiva

Dins el programa d'humanització dels espais hospitalaris que porta endavant el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, l'alumnat del batxillerat artístic del IES Josep de Ribera de Xàtiva està realitzant una activitat pictòrica plasmant en mural una sèrie de dibuixos de creació pròpia. Es tracta d'una col•laboració entre Sanitat i Educació per contribuir a humanitzar els espais que cada dia utilitzen els més menuts i les seues famílies i fer més suportable l'espera.

Mitjançant una taula rodona Departament informa a Manuel sobre el tractament de la patologia de mama

El dijous 27 de febrer a les 18:30h a la Biblioteca Municipal de Manuel hi haurà una taula rodona sobre el tractament de la patologia de mama ene el Departament. L'acte comptarà amb les ponències de la Dra. Tamara Sendra metgessa de Salut Pública, el Dr. Félix Martín cap de la unitat de prevenció del càncer de mama de Xàtiva i el Dr. Javier Mallol, cirurgià de la Unitat de Mama del Departament de Salut Xàtiva-Ontineynt.

Tesis de la Dra. Mónica García:“Evolució serològica de la primoinfección pel virus de Epstein-Barr en xiquets"

Divendres passat 17 de gener de 2020, la nostra companya Mónica García Peris, facultatiu especialista del servei de Pediatria de l'Hospital Lluís Alcanyís, va realitzar la defensa pública de la tesi doctoral titulada “Evolució serològica de la primoinfección pel virus de Epstein-Barr en nens”.