L'Hospital Lluís Alcanyís i Gent de La Consolació de Xàtiva fan una arreplegada solidària d'aliments per als qui més ho necessiten

Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent junt a l'associació Gent de la Consolació de Xàtiva, ha posat en marxa la iniciativa d’arreplega d’aliments i productes d’higiene personal entre els seus professionals i usuaris. Es preten pal·liar en la mesura d'allò possible les necessitats bàsiques alimentàries de les quals es fa càrrec aquesta associació que en els ultims dies ha vist duplicar la demanda de families en situació d'extrema pobresa.

COMUNICADO DE LA GERENCIA DEL DEPARTAMENTO A PROPÓSITO DEL DESCONFINAMIENTO

S'ha iniciat una etapa de "desescalada" progressiva de les mesures especial davant la COVID19. Des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent adverteixen què pel que fa a l'ús dels centres sanitaris, cal continuar mantenint la cautel.la i seguretat per evitar el contagi. Llig aquest comunicat i no dubtes en contactar-nos per qualsevol dubte.

ENCUENTRA AQUÍ INFORMACIÓN SOBRE PREVENCIÓN Y ACTUACIÓN FRENTE A COVID-19

Aquí puedes encontrar materiales para informarte y utilizar en redes sociales con las recomendaciones oficiales frente al coronavirus. Recuerda no difundir "bulos" e informarte siempre de fuentes oficiales y sobretodo SEGUIR LAS RECOMENDACIONES actualizadas que ofrecemos por redes sociales. Muchas gracias por tu colaboración.

ACTIVITATS DIA DE LES DONES - DEPARTAMENT DE SALUT XÀTIVA-ONTINYENT

Baix el lema "la corresponsabilitat és sinònim d'igualtat" el Departament de Salut ha organitzat una sèrie d'activitats que commemoren el dia de les dones que se celebra el 8 de març.

Arts plàstiques per a humanitzar pediatria del Hospital de Xàtiva

Dins el programa d'humanització dels espais hospitalaris que porta endavant el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, l'alumnat del batxillerat artístic del IES Josep de Ribera de Xàtiva està realitzant una activitat pictòrica plasmant en mural una sèrie de dibuixos de creació pròpia. Es tracta d'una col•laboració entre Sanitat i Educació per contribuir a humanitzar els espais que cada dia utilitzen els més menuts i les seues famílies i fer més suportable l'espera.